Pols logo
Zoek

Efficiëntie ontmoet passie: Een golftoernooi om nooit te vergeten!

Toen Dorine Daemen, directeur van Golfbaan Stippelberg en trotse E-Z-GO gebruiker, ons eerder dit jaar benaderde met een vraagstuk over transport tijdens het Pro Golf Tour-toernooi in augustus, hadden wij de perfecte oplossing in gedachten: De E-Z-GO Liberty ELiTE!

De E-Z-GO Liberty, met zijn vier comfortabele premium seats en ruimte voor vier golftassen, bleek de perfecte oplossing voor een specifieke uitdaging tijdens het Pro Golf Tour. Dit evenement is niet zomaar iets; het dient als springplank voor jonge, talentvolle golfers die dromen van een professionele carrière. Dit jaar werd het extra bijzonder doordat Golfbaan Stippelberg de primeur kreeg tussen de drie golfbanen in Nederland die het toernooi hosten. In een poging om een unieke ervaring voor de toeschouwers te creëren, werd gekozen om te starten op de 2e hole, in plaats van de traditionele 1e hole nabij het clubhuis. Maar dit leidde tot de vraag: hoe zouden ze de golfers efficiënt naar de startplek vervoeren?

Afgelopen week, onder prachtige weersomstandigheden, hebben 156 getalenteerde golfers uit verschillende landen alles gegeven op de baan. Dit alles was mogelijk dankzij het toegewijde team van Golfbaan Stippelberg, waaronder de vakkundige greenkeepers, een geweldige groep vrijwilligers, en uiteraard Dorine. Wij zijn trots dat we ook een bijdrage hebben kunnen leveren in het succes van dit toernooi.