Pols logo
Zoek

Fabrieksbezoek LM Trac Finland

Afgelopen week ging het Pols team samen met een aantal Nederlandse dealers op fabrieksbezoek naar LM Trac in Finland. Het was voor de meesten het eerste bezoek aan de fabriek alwaar de bekende LM Trac’s worden geproduceerd.

Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd en kregen direct een introductie over de geschiedenis van LM. Vervolgens leidde dit ons naar een rondleiding door de fabriek, waarbij we het volledige productieproces konden volgen, van het initiële stuk staal tot de complete machine. Highlight? Zelf rijden op de LM 587 en de LM 687! Wat een ervaring! Naast deze praktijkervaring en de demo die we hebben gekregen, hebben twee van onze collega’s ook een technische training gevolgd.

Buiten het werk om werden we ook getrakteerd op een bijzondere boottrip naar een oude legerbasis en genoten we van een heerlijke maaltijd op een idyllisch eilandje met een vuurtoren.

Een grote dank aan de mensen van LM Trac én onze dealers voor deze onvergetelijke ervaring die bijdraagt aan onze lopende samenwerking! Intrak B.V. Wim van Breda BV Voets Tractoren en Werktuigen Megens Oirschot bv DEM bv Meiburg Tuin en Parkmachines Hkoop B.V.