Pols logo
Search

Gezinsuitbreiding op de Lochemse

Een veelzijdige metgezel voor de Lochemse Golfclub dankzij Gijs Compas en zijn team. Ze hebben onlangs een nieuw familielid mogen verwelkomen in de vorm van een Cushman Hauler Pro ELiTE.

Altijd een kar te kort, misgrijpen of een voertuig gebruiken wat niet handig voor de werkzaamheden is. Ze hadden al een Hauler Pro 72V, maar nu hebben ze er een broer er bij. Problem solved!

De Cushman Hauler Pro ELiTE is een veelzijdige kar met een overdosis aan capaciteit, slimme wisselstroomtechnologie en een gelimiteerd slipdifferentieel. Dit keer uitgevoerd met grote banden en een robuuste aluminium laadbak.

Waarschijnlijk zal deze kar nog vele jaren hard moeten werken, maar volgens Compas is dat bepaald geen straf. “Het rijdt heerlijk!”

Heel veel werkplezier gewenst heren!

Bent u ook op zoek naar een veelzijdig, betrouwbaar en efficiënt werkvoertuig, net als de Lochemse Golfclub? Bij Pols hebben we een breed scala aan oplossingen die aan uw behoeften kunnen voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en ontdek hoe we u kunnen helpen. Bel naar +31 (0) 181 458 845 of mail naar info@pols.nl.