Pols logo
Search

Golfbaan Delfland start onderhoud in eigen beheer met pakket machines van Pols

Golfbaan Delfland, de grootste pay & play baan van Zuid-Holland, neemt per 1 januari aanstaande het onderhoud in eigen beheer en gaat dit doen met een compleet pakket machines van Pols

Om de 36 holes van deze drukke baan te onderhouden is een compleet pakket gekozen met daarin een opvallend groot aantal elektrische machines gecombineerd met machines met een extra hoge capaciteit. Zo zullen green, tees en voorgreens worden gemaaid met de nieuwe Jacobsen Eclipse 360 elektrische maaiers en zullen de bunkers worden geharkt met een Smithco Sand Star elektrische hark. Ook voor transport is gekozen voor elektrische voertuigen. Dit alles voorzien van een onderhoudsvrij lithium pakket.

De fairways zullen worden gemaaid met de extra brede Jacobsen Fairway 305 vijfdelige fairwaymaaier en de zevendelige Fairway 405. Beide machines worden voorzien van TerraTroniq AMS om de maaibreedte optimaal te benutten. Voor de rough is gekozen voor de Jacobsen HM600 driedelige klepelmaaier. Om ook het rollen van de greens sneller te kunnen doen is de driedelige Smithco Tournament XL7000 roller gekozen.