Pols logo
Zoek

Hoge service bij Golfsociëteit De Lage Vuursche

Onlangs is er door de club een nieuwe Cushman Hauler Refresher in gebruik genomen, die de oude moest vervangen. Geheel in de trend van nu uitgevoerd met een Lithium accupakket, die met groots gemak de rondes kan doen gedurende de dag. En voor de technische liefhebbers onder ons, er is ook extra capaciteit voor extern aan te sluiten 230V apparatuur!

 

Iets te eten, warm of koud of snelle snack, men zal niet snel misgrijpen. Van een verfrissend drankje tot een vers gezet kopje koffie ter plaatse. En op die zonnige dagen? Geniet van een vers getapt biertje of een verkwikkende zomerrosé. Niets is te veel gevraagd voor deze servicekar.

 

Bij Golfsociëteit De Lage Vuursche staat service in een hoog vaandel, maar met deze service hebben zij hun eigen lat een stuk hoger gelegd. Wij wensen de catering bijzonder veel plezier met deze kar en voor de golfers een nog completere ervaring.

 

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw eigen golfbaan? Neem gerust contact op met ons op via +31 (0) 181 458 845 of info@pols.nl

 

𝐏𝐨𝐥𝐬
𝘜𝘸 𝘔𝘢𝘤𝘩𝘪𝘯𝘦, 𝘖𝘯𝘻𝘦 𝘡𝘰𝘳𝘨