Pols logo
Zoek

Infinicut teemaaiers voor gerenoveerde Golfclub Broekpolder

Pols heeft aan Golfclub Broekpolder onlangs twee Infinicut tee maaiers geleverd.
De overstap op deze handmaaiers is onderdeel van een uitgebreide baanrenovatie die de bijna 40 jaar oude golfbaan in Vlaardingen over de afgelopen twee jaar heeft uitgevoerd. Naast de tees zullen daarbij ook de greens nu met de hand worden gemaaid.

Infinicut, dat vooral bekend is van haar maaiers voor hoogwaardige sportvelden en te vinden is op de grastennisbanen van Wimbledon, levert ook een compleet pakket maaiers die interessant zijn voor golf.

Daarbij zijn alle machines volledig elektrisch en is er een keuze in de grootte van het accupakkket, een vaste of floating montage van de maaiunit, en het aantal messen hierin.

In het geval van de machines op Broekpolder gaat het om de FX26, een 26 inch (66 cm) brede machine met een vast gemonteerde maaiunit met daarin een 7 messige snijcilinder. Er is gekozen voor een extra groot accupakket voor een langere werktijd op een enkele lading.

Voor veilig transport van de maaiers worden binnenkort twee trailers geleverd. Deze nieuwe trailers werden onlangs geïntroduceerd op de BTME show in Harrogate.

Op de foto levert Laurens van Muijen van Pols de twee machines af aan hoofdgreenkeeper Jeroen van Eijck en zijn team.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg