Pols logo
Zoek

Keestrack K3 voor Guiljam-Hoek!

Onder de prachtige Zeeuwse zonnestralen hebben we vorige week een prachtige jong gebruikte Keestrack K3 mogen leveren bij de firma Guiljam-Hoek.

Deze compacte en robuuste schudzeef van Keestrack is de kleinste in de serie vlakdekzeven van in totaal 6 machines. De Keestrack K3 is de best presterende machine in zijn klasse en is onder andere standaard voorzien van een zwaar uitgevoerde platenband en hydraulisch inklapbare voedingsbunkerwanden. Bovendien is de Keestrack K3 de meest compacte zeef met drie fracties op de markt. De machine beschikt over een 55kW Deutz 55 motor met lage emissies en het laagste brandstofverbruik.

Guiljam-Hoek is een prachtig familie bedrijf gelegen in het Zeeuwse Hoek. Hun werkzaamheden binnen de grond-, weg- en waterbouw is al jaren een begrip als het gaat om kwaliteit en vakmanschap. Guiljam-Hoek is gespecialiseerd in de agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, verhuur van grondverzet machines en het leveren en aanbrengen van diverse terrein verhardingen. Het werkgebied is Zuidwest-Nederland en een deel van België. Vanuit de locatie in Hoek wordt gewerkt aan vele projecten voor diverse opdrachtgevers.

Wij bedanken Marco Guiljam, Anthony Guiljam en Martijn Guiljam voor het vertrouwen en wenst het team van Guiljam-Hoek vele productieve en veilige draaiuren toe met deze schitterende Keestrack K3.

Wilt u meer weten over de vlakzeven van Keestrack? Kijk op pols.nl/keestrack of mail ons via info@pols.nl of bel naar +31(0)181-458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg