Pols logo
Zoek

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club verwelkomt een nieuwe Smithco

Koninklijke Haagsche Golf & Country Club verwelkomt een nieuwe Smithco zelfrijdende spuitmachine met speciale spuitdoppen.
De nieuwe Smithco Spray Star is voorzien van Dynajet pulserende spuitdoppen voor een verhoging van de kwaliteit en productiviteit. De Koninklijke Haagsche Golf & Country Club is al meerdere jaren gebruiker van Smithco zelfrijdende spuitmachines. De eerste machine was de zeer compacte Spray Star 1000 met een 400 liter tank die later werd opgevolgd door de Spray Star 2000 met 750 liter tank. Opnieuw heeft het greenkeepersteam onder leiding van Willem Slats gekozen voor de Spray Star 2000 maar nu voorzien van het Dynajet systeem van specialist Teejet. Voor hun bestaat er geen betere aldus Willem.

 

Met het Dynajet systeem, bestaande uit twee rijen pulserende spuitdoppen, ben je in staat om bij gelijkblijvende gift en druk een grote variatie in snelheid aan te houden. Dit vergroot de capaciteit aanzienlijk bij behoud van kwaliteit en minimalisering van drift. De machine is daarmee niet alleen op greens en tees maar ook op fairways perfect in te zetten.

 

Uniek aan de Spray Star 2000 is de mogelijkheid om te kiezen voor een zuinige Kubota dieselmotor. Kubota staat het toe om HVO100 clean diesel als brandstof te gebruiken waarmee tot 90% CO2 reductie kan worden gerealiseerd. De Hydrostatische aandrijving in combinatie met de grote wendbaarheid en snelwerkende sonic booms maken het mogelijk om perfect werk leveren op de uitdagende duinbaan in Wassenaar.

 

Wij bedanken het team van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze veel productief en veilig werkplezier met hun nieuwe Smithco.

 

Wilt u meer weten over Smithco? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen via +31 (0) 181 458 845 of mail naar info@pols.nl.