Pols logo
Search

Krachtige Zemmler MS 3200 zeefmachine geleverd aan gemeente Ettelbruck, Luxemburg

Afgelopen week heeft Pols een Zemmler MS 3200, compleet met een derde fractie, geleverd aan Communale Ettelbruck in Luxemburg. Deze krachtige zeefmachine zal worden ingezet voor het zorgvuldig afzeven van bodem en gehakseld hout, een essentiële stap voor duurzaam beheer en recycling.

De Zemmler MS 3200 beschikt over een grote zeeftrommel en een laadhoogte van 2,5 meter, waardoor deze eenvoudig kan worden geladen met graafmachines en wielladers. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om snel omgebouwd te worden naar een driedelige zeefmachine met een eenvoudige slip-on ring, wat zorgt voor maximale efficiëntie en flexibiliteit op de werkplaats.

Pols wil graag Paul Schuits, verantwoordelijk voor het recyclagepark, en Gilbert Waltener bedanken voor hun steun en vertrouwen in onze machines, evenals Luc Lang, het hoofd van de gemeentediensten, voor zijn onmisbare rol in dit project.


Wilt u meer weten over deze machine of wenst u een demo? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@pols.nl, 0031181-458845 of bekijk onze website pols.nl/product/zemmler-ms3200/