Megens Oirschot blijft LM-Trac dealer

Pols en Megens Oirschot bv (www.megensoirschot.nl) zijn overeengekomen dat Megens dealer blijft voor de LM-Trac werktuigdragers. Megens was al LM-Trac dealer onder de vorige importeur en zet dit voort onder het importeurschap van Pols.

Bart Megens is al jaren succesvol in de verkoop, verhuur en onderhoud van LM-Trac machines en is dan ook zeer positief over de voortzetting van het dealerschap. De LM-Trac 286 is een bekende machine bij veel klanten van Megens. In de mechanische onkruidbestrijding is de LM Trac 286 dè benchmark. Dankzij de webshop parts.pols.nl kan Megens haar LM-Trac klanten nu ook de mogelijkheid bieden 24/7 online onderdelen op te zoeken en te bestellen.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van Megens Oirschot kunnen zich melden bij Bart Megens via 06-21 46 26 47 of via bart@megensoirschot.nl.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk ingericht waarbij een optimale dekking in de Benelux het doel is.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.