Pols logo
Search

Nieuwe Jacobsen Eclipse 360 Lithium greenmaaier voor Golf- en Countryclub Geijsteren

Recent heeft Pols samen met dealer vd Wiel-Gremac de eerste van de twee aangekochte Jacobsen Eclipse 360 Lithium greenmaaiers geleverd bij Golf- en Countryclub Geijsteren (https://www.golfclubgeijsteren.nl/). Al jaren zijn zij tevreden Jacobsen Eclipse gebruikers en hebben zowel de eerste hybride Eclipse als de volledig elektrische 322 maaiers in gebruik. Ter vervanging van deze maaiers heeft de golfclub wederom gekozen voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Jacobsen elektrische greenmaaier.

De nieuwe Jacobsen Eclipse 360 ELiTE™ is uitgevoerd met 15-messige snij-cilinders, bi-derectional groomers en borstels op de achter rollen. De talloze instelmogelijkheden van de machine zoals de snijfrequentie (FOC), rij- maaisnelheden en kooitoerentallen, dragen bij aan de hoogwaardige maaikwaliteit en veiligheid in de baan. De Eclipse 360 Lithium heeft voldoende capaciteit om maar liefst 35 tot 50 greens te maaien op één acculading. Brandstofkosten, geluid, onderhoud en stilstand worden allemaal verminderd door de geavanceerde technologie die deze Jacobsen maaier biedt.

Golf- en Countryclub Geijsteren is een actieve golfclub met een 18-holes baan op Landgoed Geijsteren in de kop van Noord-Limburg. Geijsteren biedt alle uitdagingen van een oude bosbaan, met op de laatste vijf holes vooral water en wind. Aandacht voor de rijke natuur uit zich in het duurzaam golfbaanbeheer en het GEO-certificaat.

Wij bedanken Bertran van der Wiel voor de prettige samenwerking en wensen Golf- en Countryclub Geijsteren voor het vertrouwen en wensen Eric Wijnhoven en het greenkeepers team van Golf- en Countryclub Geijsteren veel veilige en emissievrije maaiuren toe.

Wilt u meer weten over de Jacobsen Eclipse 360? Neem dan een kijkje op https://pols.nl/product/jacobsen-eclipse-360-elite/ of neem contact op met Pols via info@pols.nl of via 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg