Nieuwe Keestrack R3 voor Klaas Soer in Brakel.

Onlangs heeft Pols een nieuwe Keestrack R3D afgeleverd aan Klaas Soer Grondverzet in Brakel. Klaas Soer Grondverzet is actief met grondwerkzaamheden in de breedste zin van het woord. Klaas Soer Grondverzet is actief voor zowel particulieren als bouwbedrijven, projectontwikkelaars en landbouwbedrijven.

De geleverde Keestrack is voorzien van een Volvo motor met 350 pk. Middels de bunker van 3,5 m3 wordt het materiaal voorgezeefd, gebroken en vervolgens in 2 fracties gescheiden.
De overmaat wordt door de brede overkorrel-retourband, weer terug naar op de voorzeef getransporteerd waarna dit materiaal opnieuw het breekproces door gaat.
De hoofdafvoerband is gemaakt in versterkt US flex-uitvoering en is voorzien van een Duim weeg installatie. Het granulaat wordt door een Neodym bovenbandmagneet boven het anti-magnetische framedeel van de afvoerband van ijzer ontdaan.

De Keestrack R3D is voorzien van LED werkverlichting zodat het ook in het donker veilig gewerkt kan worden. De breker is uitgevoerd met de bekende, zware Keestrack rotor en slaglijsten voor het realiseren van een zo hoog mogelijke productie tegenover een lage kostprijs. Ook is de machine uitgerust met een Keestrack Beka Lube automatisch smeersysteem en voorzien van een afstandsbediening zodat de machine automatisch kan opstarten en uitschakelen.

Last but not least zorgt het Keestrack UMTS systeem ervoor dat Klaas Soer de machine via GPS kan volgen, uitlezen en zelfs de weegbonnen kan afdrukken.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.