Nieuwe Keestrack R6E voor Sando puinrecycling

Sando heeft vorige week een nieuwe Keestrack R6E afgeleverd gekregen van Pols. De machine is uiteraard geleverd in de herkenbare huisstijl van Sando. Sando (www.sando.nl) is gespecialiseerd in mobiel breken op locatie.

Door het werken met een modern machinepark zoals brekers met combi systemen (dus inclusief zeefbox en terugvoerband) wordt de overkorrel direct terug gevoerd naar de bunker. Hierdoor neemt de machine minder plek in en wordt er efficiënt geproduceerd.

De Keestrack Group R6E levert met de hoogste verkleiningsfactor ongeëvenaarde prestaties als het aankomt op breken. De R6E beschikt over een zeer robuuste rotor met een diameter van 1276 mm. De breker van Keestrack heeft een gepatenteerd kantelend chassis en een capaciteit tot 500 ton/uur.

Pols bedankt Yvonne Van der Sande, Frank van der Sande en Mark Nooren voor het vertrouwen en wenst het team van Sando Puinrecycling veel efficiënte en productieve uren toe met deze prachtige nieuwe machine.

Wilt u meer weten over de Keestrack R6E, neem contact op via:
Telefoon: +31 (0)181-458 845
E-mail: info@pols.nl
Of kijk op: https://lnkd.in/eimPiB3x

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

 

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.