Nieuwe Keestrack R6E voor Sando

Recent heeft Pols een nieuwe Keestrack R6E mogen afleveren bij Sando Puinrecycling (www.sando.nl). Sando is gespecialiseerd in mobiel breken op locatie en is actief in heel Nederland. De vloot puinbrekers van Sando omvat meerdere mobiele brekers van Keestrack Group. Naast het mobiel breken beschikt Sando over een grondbank en is transport en overslag een belangrijk deel van de activiteiten.

De Keestrack R6 levert met de hoogste verkleiningsfactor ongeëvenaarde prestaties als het aankomt op breken. De R6 beschikt over een zeer robuuste HB 450-rotor met een diameter van 1276 mm. De breker van Keestrack heeft een gepatenteerd kantelend chassis en een capaciteit tot 500 ton/uur. Dankzij de langere voorzeef heeft de R6 een hogere breekcapaciteit en minder slijtage.

Pols bedankt Yvonne Van der Sande, Frank van der Sande en Mark Nooren voor het vertrouwen en wenst Sando heel veel productieve uren met deze schitterende nieuwe breker.

Wilt u meer weten wat Pols voor u kan betekenen met machines van Keestrack?
Neem contact op via: info@pols.nl
of via +31(0)181-458 845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.