Nieuwe RSP voor Korevaart B.V.

Pols heeft deze week een nieuwe RSP ESE6 opgehaald voor bij Loon- en Verhuurbedrijf Korevaart B.V. (www.korevaartbv.nl) in Kerkenveld.

Loon- & Verhuurbedrijf Korevaart B.V. is een jong, dynamisch bedrijf dat zich met name richt op het kleinere grondverzet. Korevaart is gespecialiseerd in werkzaamheden op het gebied van graven en maakt hierbij regelmatig gebruik van grondzuigtechniek om schade tijdens het graven zo veel mogelijk te beperken.

Martin Korevaart heeft gekozen voor een RSP ESE6 met een krachtarm. De krachtarm van de RSP ESE6 heeft een bereik van maar liefst zes meter en kan tot 180° zwenken. De ESE 6 is naar wens samen te stellen met een groot aantal opties af fabriek. Er kan gekozen worden voor opties zoals perslucht, (hoge-druk) watervoorziening en aardingssystemen.

Pols wenst Martin Korevaart heel veel veilige en succesvolle uren met zijn bijzonder fraai uitgevoerde RSP Grondzuigwagen.

Wilt u meer informatie over de grondzuigmachines van RSP? Kijk dan op hier of neem contact op met Pols via info@pols of via 0181-458845.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.