Pols logo
Zoeken

Smithco XL700 roller & Smithco Sand Star E voor Royal Bercuit Golf Club

Afgelopen week heeft het greenkeeping team van Royal Bercuit Golf Club (www.royalbercuitgolfclub.be) in Grez-Doiceau, België haar nieuwe Smithco XL700 roller en de Smithco Sand Star E in gebruik genomen. De Sandstar E is een unieke elektrische bunkerhark voorzien van een lithium accupakket waarmee je in staat bent tot wel 10 uur te werken. Gebruiksgemak staat centraal. De bediening met twee pedalen maakt het wisselen van rijrichting eenvoudig. De automatische parkeerrem schakelt automatisch in bij stilstand. De Smithco Sand Star E kan worden geleverd met een selectie aan harken aan de achterzijde, diverse typen schoffels tussen de wielen en een dozerblad. Daarmee doet deze elektrische machine niet onder voor een type met benzine- of dieselaandrijving. De lithium accu wordt geleverd met maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie!

Het team van Royal Bercuit Golf Club heeft, voordat de keuze werd gemaakt, de Sand Star E grondig kunnen testen op haar bosrijke golfbaan. De Royal Bercuit Golf Club biedt zijn faciliteiten op slechts 25 minuten van Brussel en integreert zich in de prachtige bosrijke omgeving van het privédomein van Bercuit.

Wij bedanken het team van Royal Bercuit Golf Club voor het in ons gestelde vertrouwen en wensen ze veel stille en productieve uren in de bunkers toe!

Wilt u meer weten over Smithco? Neem dan een kijkje of neem contact op met Pols via info@pols.nl of via 0181-458845

Pols
Uw Machine, Onze Zorg