Pols award voor Steven Oosthoek!

Afgelopen donderdag hadden we bij Pols een verlate kerstborrel. Deze kon door omstandigheden in december niet doorgaan zodat we hem voor de gelegenheid getransformeerd hadden tot een paasborrel. Tijdens de kerstborrel wordt elk jaar traditie getrouw de Pols award uitgereikt aan een medewerker.

De historie van de Pols award gaat circa 10 jaar terug. De award wordt uitgereikt aan een collega die zich in het afgelopen jaar bijzonder heeft ingezet, die wat bijzonders heeft gedaan, of die het domweg verdient om eens in het zonnetje gezet te worden. Het leuke is dat de Pols award uitgereikt wordt door de winnaar van het voorgaande jaar.

En zo was het Regina Bijl (die de award ruim 2 jaar geleden meer dan verdient gewonnen had), die dit jaar Steven Oosthoek in het zonnetje zette. Steven is als zaterdaghulp begonnen bij Pols. Daarna is hij tijdens schoolstages bij Pols aan de slag gegaan en een paar jaar geleden hebben we hem in dienst mogen nemen (terwijl hij nog niets eens klaar was met school……).

Het is niet voor niets dat Regina de award heeft uitgereikt aan Steven. Steven is altijd opgewekt, vriendelijk, behulpzaam, leergierig en ook nog eens technisch erg handig. Hij zet zich dagelijks vol passie in als servicemonteur Recycling en Grondzuigtechniek, waarbij de grondzuigwagens van RSP bij hem meer dan favoriet zijn.

Oftewel, Steven is gewoon een KANJER die super goed uitdraagt dat Uw Machine, Onze Zorg is. Bij deze feliciteren we Steven dan ook nogmaals van harte met deze prachtige award! We hopen dat je nog lang bij ons prachtige familiebedrijf mag werken.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.