Pols importeur Zemmler mobiele zeefmachines

Pols is per 1 augustus 2020 aangesteld als importeur voor de verkoop en service van Zemmler zeefmachines in de Benelux. Zemmler Siebanlagen GmbH, opgericht in 2000, is een bloeiend bedrijf dat een gezonde groei doormaakt door innovatie, flexibiliteit en maatwerk oplossingen voor haar klanten. Zemmler Siebanlagen GmbH is sinds 2018 grotendeels in handen van de Doppstadt Familienholding GmbH.

De mobiele zeefmachines van Zemmler kunnen dankzij de dubbele trommel-technologie een grote verscheidenheid aan materialen eenvoudig uitzeven. Deze technologie maakt het zeven in drie fracties in één enkele operatie mogelijk.

Pols, importeur van Doppstadt, Keestrack en nu dus ook Zemmler recycling machines, ziet de producten van Zemmler als een waardevolle aanvulling voor het recycling programma. Dat de eerste Zemmler reeds verkocht is en dat er al meerdere demonstraties hebben plaatsgevonden, geeft de marktpotentie van de Zemmler machines weer.

Door het importeurschap van de machines van Zemmler, kan Pols haar klanten een zeer breed programma van zeefmachines bieden. Niets voor niets is het credo bij Pols: “Uw Machine, Onze Zorg”

Voor meer informatie, kijk op: www.pols.nl

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.