Pols logo
Zoek

Pols levert nieuwe Doppstadt SM 518.2 bij Bos Doorn

Vorige week leverde Pols een nieuwe Doppstadt SM 518.2 trommelzeef af bij G. van den Bos Grondwerken in Doorn. In 1999 kocht Gradus van den Bos bij Sjaak van den Berg een Doppstadt SM 414. Na 23 jaar gebruik naar volle tevredenheid en met zeer weinig onkosten aan de machine, werd het tijd voor een grotere zeef. De keuze voor de SM 518 was dan ook niet moeilijk . De SM 518.2 is uitgerust met een 25 mm trommel, Wiejelo versmering, afstandsbediening en lange afvoerbanden.
G. van den Bos Grondwerken is een bedrijf dat voornamelijk actief is in de groen, grond en infra. Gradus en Henny van den Bos hebben het bedrijf opgericht in 1978. Inmiddels hebben Raoul en Fleur de Danschutter-Van den Bos het bedrijf overgenomen. Samen met de tien vaste werknemers worden werkzaamheden uitgevoerd voor particulieren, gemeenten, waterschappen en aannemers. Op het terrein in Doorn wordt materiaal zoals zand, grond, menggranulaat en grind opgeslagen.
Pols bedankt Gradus, Raoul en Fleur voor het vertrouwen en wenst het team van Van den Bos veel efficiënte en productieve uren toe met deze prachtige nieuwe Doppstadt SM518.2
Wilt u weten over de Doppstadt SM518.2?
Neem contact met Pols op via: +31 (0) 181 458 845
Of mail via: info@pols.nl
Of kijk hier.
Pols
Uw Machine, Onze Zorg