Pols logo
Zoek

RSP ESE 6 voor Pieter Langendoen BV

Onlangs heeft Pieter Langendoen wederom een prachtige nieuwe RSP GmbH & Co. KG ESE 6 grondzuigauto in gebruik genomen. Het bedrijf van Pieter Langendoen blijft groeien en breidt haar machinepark ook in het jubileum jaar uit met een nieuwe RSP. Daar zijn we bij Pols natuurlijk bijzonder trots op.

Ook ditmaal is er gekozen voor het bewezen en betrouwbare concept van de RSP ESE 6 met krachtarm. Alle benodigde opties die het werk vergemakkelijken en die nodig zijn, zijn uiteraard bij deze nieuwe grondzuigauto aanwezig. Dat maakt dat de machine breed inzetbaar zodat hij elk karwei aan kan. Voor het chassis is gekozen voor een Mercedes-Benz Arocs 3251- 8×4 geleverd door Bas de Jong van Mercedes-Benz Van Mossel. Door het triple onderstel is de gewichtsverdeling van de machine optimaal en is de machine bijzonder wendbaar.

Pols bedankt Pieter Langendoen, Jasper Langendoen en Marco Otter voor het vertrouwen en wenst het team van Pieter Langendoen BV heel veel veilige en productieve grondzuiguren toe!

Wilt u meer weten over RSP grondzuigmachines? Neem contact met ons op via: +31 (0) 181 458 845, mail via info@pols.nl of kijk op www.pols.nl/rsp

Pols
Uw Machine, Onze Zorg