RSP ESE6 voor Verbraeken Infra NV

Recent heeft Pols een nieuwe RSP ESE6 mogen afleveren bij Verbraeken Infra NV. Verbraeken Infra maakt deel uit van Infra Group. Infra Group is een multi-disciplinaire bedrijvengroep gespecialiseerd in ondergrondse en bovengrondse infrastructuurwerken. Vanaf de studie, de vergunningen, de uitvoering tot en met het onderhoud, Infra Group ontzorgt haar klanten door een slimme multi-utility aanpak.

Verbraeken heeft gekozen voor het betrouwbare concept van de RSP ESE6 met dubbelventilator in combinatie met een 10m3 grote container. De container is grotendeels uitgevoerd in RVS ten behoeve van een langere levensduur en het gemakkelijker lossen van materiaal. Verder is de machine compleet gemaakt met o.a. brede steunpoten, LED verlichting, automatische smering, luchtcompressor en natuurlijk een radiografisch bedienbare krachtarm. Verbraeken gaat de RSP ESE6 onder andere inzetten in de stad Parijs.

Pols bedankt Stefan Verhauwen van Verbraeken Infra voor het vertrouwen en wenst het team van Verbraeken Infra heel vele veilige en productieve zuiguren toe met deze prachtige nieuwe machine.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van RSP Grondzuigtechniek?

Kijk hier.

Of neem contact met ons op via:

Telefoon: +31 )0)181-458 845

Of via : e-mail: info@pols.nl

 

Pols

Uw Machine, Onze Zorg

  

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.