Pols logo
Zoeken

Tweemaal Ransomes MP653CF voor Bron Geldermalsen

Gebr. M. en W. Bron B.V. uit Geldermalsen heeft onlangs 2 Ransomes MP653CF in gebruik genomen. Na een uitgebreide test en de ervaringen “Van horen zeggen”, was de keuze niet heel moeilijk. Voor de chauffeurs een compleet nieuwe werkplek, maar hebben er na een uitgebreide training door Peter Jansen van Pols hebben ze er het volste vertrouwen in. Aankomend seizoen staat dan ook in het teken van ervaringen opdoen en uitbreiden naar de toekomst.
Gebr. M. en W. Bron B.V. is een aannemingsbedrijf voor aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen, onderhoud en renovatie sportvelden, boomverzorging, grond- en bestratingswerken. Het bedrijf is op 20 januari 1955 opgericht door de gebroeders Mathijs en Willem Bron. Door de jaren heen is het bedrijf sterk gegroeid en heeft het zich gespecialiseerd. Bron verleent haar diensten hoofdzakelijk aan overheidsinstellingen zoals, gemeenten, provincies, waterschappen, landschap stichtingen en nutsbedrijven.
De Ransomes MP is geheel up-to-date met de laatste stand der techniek. De moderne Kubota motor is geschikt voor HVO 100 i.c.m. met milieuvriendelijke Stage V techniek. Dit maakt het tot een zeer waardevolle combinatie. De Ransomes Jacobsen Ltd. MP beschikt over een gebruiksvriendelijk display via welke eenvoudig instellingen aangepast kunnen worden om het werkcomfort en de productie te optimaliseren voor het uit te voeren werk.
Al met al, enkel blije gezichten van de machinisten.
Bron maakt het weer netjes.
Wilt u meer weten over de Nr.1 maaier in openbaar groen, de Ransomes MP653? Kijk dan hier.
Of neem contact met ons op via:
E-mail: info@pols.nl
Telefoon: +31 (0)181 458845
Pols
Uw Machine, Onze Zorg