Pols logo
Zoek

Vakwerk is altijd prachtig om te zien!

We delen graag deze prachtige foto die we hebben ontvangen van Alexander Broekman van The Duke Club. Op de foto zien we Sharon Ista, greenkeeper in het team van Alexander, geconcentreerd aan het werk met één van de 3 nieuwe Jacobsen PGM 22 handgreenmaaiers die recentelijk zijn geleverd. Vroeg in de morgen, met een stevige dauwlaag op de green, levert dit een fraai totaalplaatje op in de prachtige setting van de golfbaan in Nistelrode.

De Jacobsen PGM staat bekend om zijn degelijkheid in combinatie met het lage eigengewicht. Voorzien van een bijzonder groomersysteem over de volle breedte van de voorrol en de smallere looprol aan de achterzijde leveren ze prachtig werk. Zeker in handen van het deskundige team van The Duke.

Namens Pols willen wij Sharon en de andere leden van het greenkeepersteam van The Duke veel plezierige maaiuren toewensen!

Heeft u vragen, wilt u meer informatie over de Jacobsen PGM of bent u geïnteresseerd in onze producten of diensten? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Bel naar 0181-45884 of mail ons via info@pols.nl

𝐏𝐨𝐥𝐬
Uw Machine, Onze Zorg