Pols logo

Verduurzaming resulteert in vijfjarige overeenkomst

Met een handdruk op gepaste afstand werd recentelijk een vijfjarige overeenkomst tussen Het Rijk Golfbanen en  Pols bekrachtigd. Inzet is een verduurzaming van de complete vloot golfbuggy’s en andere voertuigen die worden gebruikt op de 4 golfbanen van Het Rijk.

Algemeen directeur Hans Blaauw hierover: “Op de golfbanen van het Rijk zien we een toename van het gebruik van golfbuggy’s . Onze visie op verduurzaming en de ervaring die we hebben opgedaan met de eerste vloot geleverde EZGO RXV’s met lithium accu’s waren voor ons doorslaggevend om deze vervolgstap te zetten.”

Cees Wolters van importeur Pols vult aan: “De EZGO RXV ELiTE is wereldwijd een groot succes. Er zijn er al meer dan 100.000 van geleverd die samen meer dan 15 miljoen gebruiksuren hebben gemaakt. We zijn er trots op de vloot van ruim 60 stuks van het Rijk op termijn allemaal te kunnen omzetten naar deze unieke lithium buggy’s. We bieden daarnaast ook duurzame elektrische oplossingen voor baancatering en ballenrapen.”

Onderdeel van deze overeenkomt is ook het Textron Fleet Management. Hiermee is het afgelopen seizoen ervaring opgedaan op Het Rijk van Margraten. Voor het komende seizoen zal worden gestart met de implementatie van het systeem op het Rijk van Nijmegen. Het systeem verhoogt de service aan golfers, maakt het mogelijk kwetsbare gebieden van de baan te beschermen en levert gebruiksdata aan het management.

Actie!
Nieuwe actieprijzen Kioti tractoren!

Ontvang nu een GRATIS voorlader bij aankoop van geselecteerde CS, CX, CK en DK modellen!

Wees er snel bij, want op=op!