Wim van Breda wordt LM-Trac dealer

Pols en Wim van Breda BV (www.wimvanbreda.nl) zijn overeengekomen dat Wim van Breda dealer wordt voor de LM-Trac werktuigdragers. Wim van Breda is zowel voor Pols als voor het merk LM-Trac een nieuwe dealer.

Wim van Breda is een zeer bekende naam in de wereld van het loonwerk en in de groensector. Gezien de achtergrond van het bedrijf en de activiteiten van Wim van Breda is het LM Trac dealerschap zeer welkom in Geldermalsen. Het team van Wim van Breda zocht al enige tijd een geschikte werktuigdrager om aan hun programma toe te voegen en is dan ook zeer verheugd met dit nieuws. De verschuiving van het importeurschap van LM-Trac naar Pols was een mooie kans om de marktleider onder de werktuigdragers binnen te halen.

Geïnteresseerden in LM-Trac machines en onderdelen in het gebied van Wim van Breda kunnen zich melden bij Christo van Doorn via 06-15 06 67 19 of via christo.van.doorn@wimvanbreda.nl.

Pols is sinds 1 oktober 2020 importeur voor LM-Trac werktuigdragers in de Benelux. Momenteel wordt door Pols het LM-Trac dealernetwerk ingericht waarbij een optimale dekking in de Benelux het doel is.

Pols
Uw Machine, Onze Zorg

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.