Pols logo
Zoek

Golfbaanonderhoud: tee en surround

Professionele maaiers voor de hoogste kwaliteit gras

Golfbaanonderhoud van de tee en surround is een precieze klus. De tee is het startpunt voor elke speler en daarmee een belangrijk onderdeel van de golfbaan. Deze moet goed bereikbaar zijn en daarom goed onderhouden worden. Voor deze taak beschikt Pols over de hoogste kwaliteit professionele maaiers. Benieuwd naar de beschikbare modellen?

Elke speler loopt langs de golf tee, een relatief klein stukje golfbaan. Zo ontstaat er snel schade en howel golfbaanetiquette voorschrijft dat dit zoveel mogelijk zelf moet worden gerepareerd, heeft ook de golfbaankeeper hierin een belangrijke rol. Met de juiste maaiers onderhoudt u de golf tee en surround zo efficiënt mogelijk. 

De voordelen van golfbaanonderhoud van tee- en surround met maaiers van Pols?

Maaiers voor golfbaanonderhoud van een golf tee en surround

Comfortabele zitmaaiers

De tees en surrounds efficiënt maaien, goed resultaat bereiken en ook nog comfortabel werken? Het kan met de zitmaaiers van Jacobsen. Golfbaanonderhoud met golf tee- en surroundmaaiers van Pols kenmerkt zich door het eenvoud in gebruik, de lage onderhoudskosten en de stabiliteit. Daardoor maait u ook de moeilijker te bereiken terreinen in een handomdraai.

Cirkelmaaier voor golf tees en surrounds

Precisie, controle en comfort; daar staan de cirkelmaaiers van Jacobsen speciaal voor tees en surrounds voor. Ook op de moeilijker bereikbare stukken bieden ze een uitkomst dankzij slimme technieken die stabiliteit en kwaliteit garanderen. Het Jacobsen AR321-model sluit naadloos aan bij de maaiuitdagingen die golfbaankeepers tegenkomen bij een golf tee. Meer weten?

Golfbaanonderhoud voor de tee en surround bij Pols

Cirkelmaaiers en zitmaaiers voor golfbaanonderhoud van tees en surrounds vindt u bij ons en bij onze dealers. Samen vormen we een netwerk waarmee we heel Nederland kunnen bereiken. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Direct in contact komen met een specialist op het gebied van golf tee- en surroundmaaiers? Bel direct naar: +31 (0)6 13 14 39 84