Golf tee en surround onderhouden

Professionele maaiers voor de hoogste kwaliteit gras

De tees en surrounds op een golfbaan onderhoudt u met dezelfde maaiers. De tee is het startpunt voor elke speler en daarmee een belangrijk onderdeel van de golfbaan. Deze moet goed bereikbaar zijn en daarom goed onderhouden worden. Omdat elke speler langs dit relatief kleine stuk golfbaan komt, kan een tee veel schade oplopen. Golfbaanetiquette schrijft voor dat schade zelf zoveel mogelijk moet worden gerepareerd, maar voor de golfbaankeeper is hier ook een belangrijke taak weggelegd. Met de juiste maaiers onderhoudt u de tees en surrounds zo efficiënt mogelijk.

  • Maaiers met veel gebruiksgemak
  • Laag in gebruikskosten
  • Voor perfect gemaaide tees en surrounds, keer op keer

Alles wat u nodig heeft voor goed gemaaide tees en surrounds

Zitmaaiers voor golf tees en surrounds

De tees en surrounds efficiënt maaien, goed resultaat bereiken en ook nog comfortabel werken? Het kan met de zitmaaiers van Jacobsen. Deze golf tee- en surround-maaiers zijn eenvoudig in gebruik, laag in onderhoudskosten en zeer stabiel. Daardoor maait u ook de moeilijker te bereiken terreinen in een handomdraai.

Cirkelmaaiers voor golf tees en surrounds

Precisie, controle en comfort; daar staan de cirkelmaaiers van Jacobsen speciaal voor tees en surrounds voor. Ook op de moeilijker bereikbare stukken bieden ze de uitkomst dankzij slimme technieken die stabiliteit en kwaliteit garanderen.

Golf tee- en surroundmaaiers bij Pols

De cirkelmaaiers en zitmaaiers voor tees en surrounds vindt u bij ons en bij onze dealers. Samen vormen we een netwerk waarmee we heel Nederland kunnen bereiken. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.

Service & Contact

Heeft u een vraag over een bepaald product op onze website of wilt u contact opnemen met een andere vraag of om een afspraak in te plannen? We vragen u om contact op te nemen via onderstaande opties.