Pols logo
Search

Rough golfmaaiers

Professionele maaiers voor het onderhouden van roughs

De rough is, zoals de naam al wel doet vermoeden, het ongemaaide deel van de golfbaan. In sommige gevallen is er nog een stuk gras tussen de fairway en de rough, de semi-rough genoemd, waarbij het gras wel gemaaid is, maar minder kort dan op de fairway. Op die manier wordt voorkomen dat de bal doorrolt en in de rough terecht komt. Eenmaal erin is het namelijk erg lastig om de bal nog terug te vinden in het hoge gras of andere vegetatie. Er zijn geen voorschriften voor de grashoogte op een rough, dus de golfbaankeeper bepaalt dat zelf. Dat betekent ook dat de maaifrequentie per rough verschilt. Met de juiste rough golfmaaiers zorgt u ervoor dat de roughs in optimale conditie blijven en dat ziekten of schimmels worden voorkomen.

Alles wat u nodig heeft voor een goed gemaaide rough

Cirkelmaaiers voor rough golf

Het hogere gras op de roughs is geen uitdaging voor de cirkelmaaiers van Jacobsen. Met de hoogste maaicapaciteit en werkbreedte leveren de robuuste maaiers altijd het beste resultaat. Ze zijn bovendien voorzien van contra-roterende messen voor een optimale verspreiding van het gras.

Zitmaaiers voor rough golf

Voor zo comfortabel mogelijk en ergonomisch verantwoord werken kiest u voor een zitmaaier van Jacobsen. De zittingen van de maaiers zijn voorzien van een luchtgeveerde stoel en er zijn ook modellen met een cabine. Zo beschermt u de gebruiker tegen geluid en trillingen.

Rough golfmaaiers bij Pols

De cirkelmaaiers en zitmaaiers voor roughs vindt u bij ons en bij onze dealers. Samen vormen we een netwerk waarmee we heel Nederland kunnen bereiken. Bekijk welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.